woensdag 1 juni 2016

Tiende Ratha Yatra een groot succes!
Wat een geweldige dag was het, de (inmiddels alweer) tiende Ratha Yatra in Eindhoven! Dit was tevens de eerste editie waarin we een breder publiek willen aanspreken door de Ratha Yatra te integreren in het India Festival. Wat dat betreft hopen we het volgend jaar nog beter te doen, zo kwam in de ochtend het programma op het 18 Septemberplein te laat op gang. Maar later op de dag werd dat helemaal goedgemaakt, het was een prachtig feest!

Het was ook mooi om te zien hoeveel mensen die op geen enkele manier vertrouwd zijn met hindoeïsme of Krishna Bewustzijn, geïnteresseerd langs de kramen liepen, de tijd namen om het podiumprogramma te bekijken of een bordje prasadam aten. Er zijn ook veel folders uitgedeeld met uitleg over de Ratha Yatra, Krishna en Bhakti Yoga. De tekst is inmiddels ook te vinden op de publiekswebsite indiafestival.info.

Hieronder wat foto's van de Ratha Yatra en het India Festival Eindhoven 2016. Als je op een foto klikt opent een grotere versie. Op naar de volgende editie! Hare Krishna!Geen opmerkingen:

Een reactie posten