vrijdag 23 mei 2014

De Ratha Yatra trekt al bijna weer door de stad! Komende zaterdag 31 mei trekt voor de achtste keer een stoet vol spirituele vreugde door Eindhoven. Eindpunt is het Catharinaplein, dat gevuld is met marktkramen waar bezoekers vanaf 12 uur terecht kunnen voor Indiase boeken, spirituele artikelen en lekkere hapjes. Na aankomst van de stoet krijgen alle bezoekers en passanten een gratis maaltijd aangeboden: 'prasadam', gezegend eten dat geluk en voorspoed brengt (maar los daarvan is het ook gewoon super lekker!).

De Ratha Yatra vertrekt rond 14 uur bij het St.Trudoplein in de wijk Strijp. Via de Frederiklaan, De Jonghlaan, PSV-laan, Mathildelaan, Emmasingel, Kleine Berg, Grote Berg en de Kerkstraat zal de stoet rond 16 uur op het Catharinaplein arriveren. Voorbijgangers weten vaak niet wat ze zien en vrijwel iedereen wordt geraakt door de vrolijkheid, de kleuren en de muziek. Aan de kop van de stoet rijdt stapvoets een wagen met daarop de beeldgedaantenis van Jaganatha, de Heer van het Universum.

Wil je wat bijzonders meemaken probeer dan een stukje mee te pakken van de stoet en van het podiumprogramma. Iedereen is welkom, wie je ook bent, wat je ook doet, wat je geloof ook is.

Mail voor meer informatie: sonnykhusial@hotmail.com
Of bel: 040-2132523 of 06-24985066
Bijdragen zijn van harte welkom: SNS 94.85.71.659 tnv Stichting BVS

Geen opmerkingen:

Een reactie posten